CARTA ORGANISASI BIOTEKNOLOGI MAKANAN SEM 4



    Pengerusi:        
   Mohd Akmal bin Zakaria

   Timbalan Pengerusi:      
Siti Nur Ezzati bt Yazid

Setiausaha:   
 Khadijah bt Ab Majid

Bendahari :     
 Nur Hidayah bt Abd Razak
 Norain Farah bt Mokhtar

Biro Tarbiah
 Mohamed Sabri b Esa
 Zahidah bt Shamsudin

Biro Rekreasi :
Muhammad Fadhli b Abd Manawi
Nurul Nabilah bt Amran

Biro Lawatan Industri  :  
Mohamad Syafiq b Saifudin
 Nur Asniyati bt Abdul Halim

Biro Publisiti
Mohamad Al Nazirul Mubin b Khalid
Nur Farahin bt Ahmad 
A’firah bt Mohd Sakri @ Shukri
Ainil Hawa bt Mohamad Fauzi
 Aini U’naizah Bt Zalizam
Nurul Atikah bt Mohd Ishak


BIRO AKADEMIK:
Genetik :  AUNI SALMA BT.SHAIFUL AMRI
Mikrobiologi: NIK ROSATIQAH AZEEREEN BT. NIK MOHD ROSLI
 Biokimia: NUR FARAHIN BT. AHMAD
Kimia Analisis: NUR 'AIN SYAHIDAH BT. SHARIFUDDIN
Teknik pengkomputeran biostatistik: NURUL AIDA BT. IBRAHIM
Akhlak Tasawwuf : SITI HAJAR BT. MD JAIS


                                                                       


PROGRAM BESAR FOOD BIOTECHNOLOGY SEMESTER 2 2011/2012 


FOOD LAUNCHING
Pengarah : Mohammad Al Nazirul Mubin b Khalid
Penolong Pengarah : Nur Silawati bt Baharudin

i – FIKR
Pengarah : Zulfawwaz b Mohamad
Penolong Pengarah : Nur Sharima bt Ramli

0 comments:

Post a Comment