Mesyuarat pertama pelajar2 FB

" Dengan menyebut  nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang"


Tarikh        : 22/2/2012
Tempat      : DKS 1.3 FKP
Masa         : 10 pagi
Kehadiran  : Pelajar  tahun 1,2 & 3 FB


Mesyuarat diketuai oleh Zahaby. Antara  yang  dibincangkan dalam mesyuarat adalah :

i)  World Halal Research (WHR)
- akan diadakan pada 4-5 April 2012 di KLCC. Sesiapa  yg berminat  bolehlah beri nama pd ketua yg incharge bhgian trsebut. 

ii) Food Product Launching 
- akan diadakan pada 16 Mei 2012.
- menurut zahaby, perlu pecah kpd 2 team (tak pasti knp. siapa ingat sila  inform yg berkenaan)
- paperwork En.Asri dah buat.
- perlu jumpa Dr. Alina
- diingatkan supaya paperwork mestilah dihantar 3 BULAN sebelum!

iii) i- Fikr (Hafos)
- menurut zahaby, akan diadakan pada Julai 2012. ( bukan dah cuti final semester ke  masa tu?)
- oleh kerana  seminar  hafos baru je lagi berlalu, jadi, masih ada info2, contact2 number yg berkenaan dgn   hafos tersebut.  so, kita kena dapatkan  contact2 number dr senior.
- ada 4 kanopi 
-meja  dan lain-lain perlu jumpa  En. Asri

iv) Family Day
- dalam perancangan pelajar fb tahun 2
- melibatkan  pljar tahun 1,2, & 3
- 1 hari /2hari akan ditetapkan kemudian

v) Hari Akademik 
- akan diadakan pd 3 - 9 Mac 2012
- program motivasi untuk tamhidi
- dibantu oleh pelajar tahun 1
- gabung dgn kos lain
- beberapa senior FB diminta untuk promote  fb pada adik2.. :)
- program Jom Rancang (9 Mac) :- penerangan kursus, e-wadi dll.

vi) Sharing  Moment 
- Keberkatan  ilmu ------> keberkatan guru
- hormat  ilmu & lecturer
- " Ilmu dalam cahaya, cahaya tidak datang kepada orang yang membuat maksiat"

Sama-samalah kita bekerjasama untuk menjayakan program yang  dirancang. InsyaAllah..


Smile Always! Have a great day my friends~


sumber : setiausaha , Khadijah.
post editor    : ainieza. 









   

1 comments:

Haziyah said...

sorry..just nak explain ckit psl group tu...
xsilap group tu pecah kpd 2, 1 utk handle FPD, 1 lg utk handle hafos..
tu yg kitorg faham time jumpa dgn en Asri..
kalo boleh nak pesan, update status paperwork FPD tu dgn En Asri, Dr Alina or sesape yg berkenaan utk elakkan kelewatan dr segi pengeluaran bajet, urusan sponsor dll..

apa2pun gud luck utk korg! :)

Post a Comment